Kaffe/tekanna Grön/vit 2,0 L, Kockums Jernverk

  • SEK 799,00
  • SEK 559,30

Nu är den tillbaka, den klassiska emaljerade kaffekannan från Kockums Jernverk. Den emaljerade kannan kan användas till servering av både varma och kalla drycke

I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

Nu är den tillbaka, den klassiska emaljerade kaffekannan från Kockums Jernverk. Den emaljerade kannan kan användas till servering av både varma och kalla drycker. Njut av en varm kopp te vid köksbordet, morgonkaffe på altanen eller närhelst du behöver något vackert att servera ur. Denna kanna förgyller bjudningen eller festen och är perfekt att kombinera med Kockums muggar och övriga sortiment.

Kockums emaljerade tekanna har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Kannan fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar men kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet. Man tar största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje kanna av naturliga råvaror.  Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. 

Kannan tål maskindisk men för att behålla emaljens lyster rekommenderar vi handdisk. 

Rymmer: 2L