Minidrivhus - Rootmaster

  • SEK 279,00

Kompakt minidrivhus med självbevattningsfunktion, vilket förenklar odlingen. Öppningsbara pluggceller för en skonsam hantering av plantorna.Rootmaster är ett ko

I lager.
Lagersaldo: 4
Dela

Kompakt minidrivhus med självbevattningsfunktion, vilket förenklar odlingen. Öppningsbara pluggceller för en skonsam hantering av plantorna.

Rootmaster är ett kompakt minidrivhus med självbevattningsfunktion vilket gör odlingen enkel – fyll på vatten i tråget vid behov och låt de späda plantorna spira. När rötterna efter hand letar sig ut ur pluggcellernas ventilationshål torkar rotändarna ut och nya rötter bildas högre upp. Med hjälp av denna luftbeskärning skapas djupa och välutvecklade rotsystem. Dessutom möjliggörs en skonsam hantering av plantorna tack vare att pluggcellerna går att öppnas upp likt en bok. Rootmaster är tillverkad i återvinningsbart material, bottentråg och lock i polypropen (PP), plugghållare och pluggceller i polystyren (PS). Alla delar är av hög kvalitet. Förpackningen innehåller även 8 bevattningsband som efter odling kan sköljas upp och återanvändas.


Mått: B 19,5 cm, L 29 cm, H 21 cm.