Laga lamm med Bondmoran & provsmakning av Balsamico från Skyggebrygge

Vi har grunnat länge på denna lilla kurs, och nu är det äntligen dags.


Lär dig vad du ska tänka på, vilken temperatur som är det optimala, och vilka smakkombinationer som funkar till just lamm.


Många älskar lamm, men känner sig samtidigt osäkra på hur de ska laga till det. Det vill vi ju så klart ändra på!

På denna kurs går vi igenom olika styckningsdetaljer, användningsområden och tillagningssätt. Lammköttet vi kommer att tillaga kommer lamm från vår egen gård.

Efter tillagningen provsmakar vi lammköttet vi nyss tillagat, tillsammans med provsmakning av Balsamicon från Skyggebrygge.


Anmäl dig genom att maila till [email protected] ange antal deltagare och namn. Glöm inte att ange om det finns allergier vi ska ta hänsyn till.

Kursledare: Jenny Granberg, Bondmoran
Plats: Lanthandeln

Max antal deltagare per kväll: 6 st

Pris: 175 kr/deltagare - medlemspris 150 kr/deltagare


Datum:   26 juni 2025
Tid:         18:30 - 20:30

Våra bagglamm på sommarbete, i Linderöd