Emaljmugg Grön/vit, Kockums Jernverk

  • SEK 199,00
  • SEK 139,30

Retromugg i emaljerat stål från Kockums Jerverk. Muggen i klassiska färgen Grön/Vit kan användas till både varma och kalla drycker eller servering. Njut av en v

I lager.
Lagersaldo: 3
Dela

Retromugg i emaljerat stål från Kockums Jerverk. Muggen i klassiska färgen Grön/Vit kan användas till både varma och kalla drycker eller servering. Njut av en varm kopp te vid köksbordet, morgonkaffe på altanen eller var du än behöver något vackert att dricka ur. Muggen passar också bra att ge bort som en gåva och är perfekt att kombinera med Kockums kaffe/tekanna och övriga sortiment.

Kockums emaljerade mugg har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Muggen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar men kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet. Man tar största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje mugg av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. 

Muggen tål maskindisk men för att behålla emaljens lyster rekommenderar vi handdisk. 

Rymmer 37cl